26 Mart 2013 Salı

Sevgiliye, eşe verilebilecek hediye türleri


Hiç kimse onların yemek için çok sayıda parça, ihtiyaçlarını eğlenceli ya da mutfak vardır. Sen başlatmak için bir kaç üzerinde sıfır eğer iyi olacağını çok yaratıcı ürünlerini online bulabilirsiniz.

Belki mağazalar aramanıza başlatmak gibi, bazı büyük tüccarlar seçmenizi düşünebilirsiniz tüm ürünleri geniş bir yelpazede olacak. Sonra bazı özel tüccarlar seçin. Eğer cam veya sofra düşünüyorsanız, örneğin, bu ürünleri konusunda uzmanım çevrimiçi tedarikçi bulabilirsiniz. Ayrıca antika uzmanlaşmak tüccarlar, eski mal ve stilleri mutlak son ve en yeni ürünleri sunmak isteyenler bulabilirsiniz.

Ev için hediyeler her zaman takdir edilmektedir - bunlar iki yararı vardır. Hediye alan kişi uzun süre kullanım şey olacak. Ve onlar bunu kullanmak her zaman, size dalgınlık için hatırlanacak.

Sizin seçiminize yardımcı olmalıdır hediye satın hangi olay hakkında düşünmek. Bir tatil, bir düğün, bir doğum günü, bir eve taşınma için bir hediye mi?

Eğer yeni evliler için alışveriş yapıyorsanız, bunlar belirli ürün ve desenler için kayıtlı olup olmadığını görmek için kontrol ettiğinizden emin olun. Sen çin veya sofra takımı bir veya daha fazla yerde ayarları dikkate almak isteyebilirsiniz.

Burada sayısız online satıcılardan olan, ilginç öğeler için sadece birkaç öneri

Belki bir dekantörü kadehler

• kümesi, - bu çağdaş, vintage / antika 20. yüzyılda stilleri mevcuttur. Bu genellikle eğlendirmek ve kadehler bir dizi ek seviniriz şarap severler için harika bir hediye alıcının "dekor" uyan bir grafik tasarım.
• Seramik sürahi.
• İlginç bir şarap kovası veya soğutucu - yeni evliler için mükemmel eşleşen bardak belki tatlı tabakları,
• Bir dizi - Bu çok yeni ve yenilikçi stil için yüksek son porselen markalarından edinilebilir. Bu aynı zamanda bir seferde sadece bir kaç misafir ağırlamak olacak yeni evli bir çift için mükemmel bir hediye.
• Porsiyon tepsiler ve kaseler - bir ana yemek hizmet için büyük bir, sebzeler ve makarna, peynir tepsisi, pasta tepsileri için küçük kaseler
• Servis parçaları - pasta dilimleme ve sunucular, salata sunucuları, hizmet kaşık
• Bir bıçak seti - çok uzun süre aynı bıçak kullanarak oylandı o sadece dışarı başlangıç ​​ve deneyimli ev kadınları için

Bayram, çocuk partileri için uygun olan kağıt veya plastik çok resmi, daha rahat stilleri güzel keten masa örtüsü bulabilirsiniz-peçete ile eşleşen tablo kaplamaları • kümesi.

• Yemek tarifi kitapları - alıcıların ev tutmak olmuştur ne kadar uzun olursa olsun, onlar aşçılar ise, sunulan yemek kitapları seçimi ile bakmak. Orada yenileri her yıl, ve klasikleri her mutfakta görülmektedir. Eskitme yemek tarifi kitapları da kararlı pişirmek için ideal bir bulunmaktadır.

• Küçük ve eğlenceli yemek öğeleri tuz ve biber Shakers, yer kart sahipleri, peçete halkaları, bardak altlıkları içerir

2 Mart 2013 Cumartesi

Sevgiliye farklı hediye arayanlar


Yine mi? Çikolata Bu kutular yine?


Onun dikkatini alabilir böylece Sevgililer günü boyunca kız ne hediye vermek gerekir? Bunu ezmek, sevgilinize, karınız ya da arkadaşınız için olsun, Sevgililer gündüzleri onlar için bir şey vermek gerekir. Onlar sizin için önemli olduğunu göstermektedir. Ben sizin için aşağıda 4 Sevgililer hediye fikirleri listeledik. Ne istiyorsan seçin. Herkes için bir oda var bu yüzden bu hediye bazı ucuz, Merak etmeyin.

Paslanmaz Çelik Aletleri

Bu değil tüm kadınların bu konuda mutlu olacak çünkü vermek için zor bir hediye olmasına rağmen. Eşiniz çalışmayan, eski aletleri şikayet devam ederse Ama sonra bu onu mutlu etmek için iyi bir yoldur.

Ne istersen seçebilirsiniz böylece Paslanmaz Çelik Aletleri farklı şekil, boyut ve stillerde gelir. Evet, herkes için uygun, kesinlikle var. Daha fazla enerji tasarrufu ve evinin iç tasarımı geliştirmek olabilir bir paslanmaz çelik aletleri bulun. Mutfak her evin kalbidir. Onu mutfak için yeni bir cihaz almak sizin bağ daha güçlü hale getirecektir. Biz bizim yemek hazırlamak ve aile bağı katılaşır nerede mutfak. Bu iyi bir Sevgililer Günü hediyesi fikir.

Onun bir kaçış ya da bir romantik kaçamak alın

Eşiniz bir kalıp sert futbol hayranı ise sonra o seviyorum ve bu hediye takdir edeceklerdir. O sonra seyahat sever Şimdi, eğer romantik bir kaçamak harika bir fikir. Bu aynı zamanda içinizde alev alevlendirmek olacaktır. Bu bağ daha güçlü hale getirecektir. Ayrıca bir balayı olarak yapmak ve romantik bir yerde kendinizi birlikte zevk verebilir.

Bir Dijital Fotoğraf Albümü koy

Fotoğraf albümü bu gün 10 TL maliyeti - tasarımı ve bunun büyüklüğüne bağlı olarak 70 $. Birlikte uzun bir mesafe ilişkisi varsa bu Sevgililer Günü hediyesi fikri harika. Onlar da iş seyahatinde ve üniversite öğrencileri için iyidir. Birlikte mutlu anların resimleri ile doldurun; büyük olaylardan birlikte hayatın küçük olaylar. Bu kolay ve ucuz bir hediye.